Trust Me Beauty

eyeliners

Ready for permanent beauty?

our treatments

Eyeliners

‘Eyeliner’ is een semi-permanente make-uptechniek die wordt aangebracht door middel van pigment en machinenaald.

What is the difference between

deepliner, eyeliner, designliner and shadowliner?

Deepliner wordt net op de rand van de wimpers geplaatst (tussen de haartjes), waardoor de wimpers veel voller lijken. Deze is geschikt voor dames die vrijwel geen make-up dragen en toch een frisse look willen. Vermits er geen lijntje te zien is op je ooglid, valt deze techniek niet op maar toont je oog toch net dat tikkeltje meer uitgesproken.

Eyeliner is de meest bekende variant waarbij er een lijntje wordt getrokken zowel tussen de wimpers als aan de wimperrand, deze is wat dikker en opvallender dan de deepliner. Dit is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken.

Designliner is de klassieke eyeliner met een ‘wing’. Dit is niet geschikt voor dames boven de 40 die zware oogleden hebben.

Shadowliner wordt aangebracht met een schaduweffect in een ombre-vorm aan de uiteinden (de staart van de lijn) om het effect te verdubbelen. Dit is meer geschikt voor dames die dagelijks gewend zijn aan intensere make-up indien we starten vanuit een eyeliner, maar kan ook heel natuurlijk gezet worden als we alléén met schaduw werken, dit is Loremie haar favoriet!

NB!
Als u lenzen draagt, is het handig om een lenzendoosje mee te nemen waar u de lenzen in kunt doen. De lenzen mogen tijdens de behandeling niet in de ogen blijven zitten.

FAQ

vraag ons
alles

Een touch up bij eyeliners is alleen nodig indien er nog lichtere stukjes zouden zijn of om dikte/kleur aan te passen.
Indien alles mooi staat na 1 toepassing (na ong. 14 dagen is deze oppervlakkig genezen en zie je het eindresultaat) mag de touch up geannuleerd worden. Dit kan via ‘beheer boeking’

Deze behandeling kan 1 tot 5 jaar meegaan, afhankelijk van huid tot de huid, maar kan het best onderhouden worden door een jaarlijkse opfrissing (bijwerking) voor een mooi en blijvend resultaat.

Alleen de eerste uren (tot 1 dag), tenzij de klant extreem gevoelig is. Dan kan het tot 3 dagen duren, maar dit is zeer zeldzaam.

In dit geval mag er geregeld een ‘coolpack’ gelegd worden om de zwelling sneller te doen afnemen.

Afhankelijk van welk type eyeliner er gekozen wordt:

Dit gaat van 45 minuten tot 2 uur.

De verschillende types verschillen veel in tijd, daarom is het noodzakelijk de juiste keuze te maken bij de boeking . Indien je twijfelt kan je eerst een ‘first things first’ intake gesprek boeken bij Loremie, zo kunnen jullie samen bespreken welk type bij jou de beste is.

De eerste uren na de behandeling 
– het eerste uur elk kwartiertje (4x) zacht afvegen met een vochtig watje
 – na 1 uur de eerste keer terramycine oogzalf gebruiken ( te verkrijgen bij de apotheek), zéér dun met een wattenstaafje. 
De eerste 72u 
 – niet aanraken met de handen
 De eerste 7 dagen 
– géén watercontact, 2x/ dag de zalf zéér dun aanbrengen met een wattenstaafje
 De eerste 10 dagen
 – geen make-up, serums,… aan de ogen  
De eerste 2 weken
 – niet zonnen, geen zonnebank of zwemmen. 


Nee, kan niet worden toegepast op:

WIMPEREXTENSIONS, deze moeten minstens 1 week op voorhand verwijderd worden.
WIMPERSERUM, deze mag tot max 2 weken vóór de toepassing gebruikt worden.
LENZEN dienen uitgedaan te worden, deze kunnen na de toepassing terug gebruikt worden maar een bril is aan te raden!
-18 jaar oud, zwangere dames of tijdens borstvoeding, vitiligo, keloïde, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, mensen met hart- en vaatziekten en mensen die al heel lang bloedverdunners gebruiken. Bij gebruik van Roaccutane mag permanente make-up niet worden aangebracht tot het einde van de behandeling.
Dit alles, tenzij goedgekeurd met een doktersverklaring! 
Niet iedereen komt in aanmerking om SPMU te laten aanbrengen. Lees daarom onze PMU voorwaarden goed door voordat u een afspraak boekt via de link onderaan onze website.

Dit is mogelijk als de PMU extreem vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto te sturen om de mogelijkheden te bespreken.

Een gesprek is niet nodig, tenzij de klant dit wenst. Alles wordt uitvoering besproken op de dag van de plaatsing.

Zorg er wel voor dat je het juiste type eyeliner hebt aangeduid, dit omdat er grote tijdsverschillen zitten per type eyeliner! zie ‘hoe lang duurt de behandeling’.

twijfel je over welk type bij jou past, kom dan eerst op ‘first things first’ intake gesprek bij Loremie om de mogelijkheden te bespreken.

 

make an appointment now!
Book Our Last Minutes Offers