Over ons

Wie we zijn?

Loremie richtte Originail op in 2008, Sanne werd al snel een vaste schakel in het instituut en ze staan elke dag voor je klaar met een glimlach op ons gezicht omdat wat ze doen hun passie is. Eind 2020 werd een verhuizing aangekondigd en dit moment werd aangegrepen om het bedrijf om te dopen met een nieuwe naam: TRUST ME. Begin december 2020 openen de deuren van het gloednieuwe instituut in Begijnendijk.

Jouw specialist in huidverbetering.
Haar kennis en zachtheid zorgen ervoor dat je direct kunt ontspannen tijdens je behandeling.
Persoonlijk advies en de juiste follow-up zorgen voor geweldige resultaten.

Uw specialist in semipermanente make-up
Ze heeft al geruime tijd een naam in de wereld van permanente make-up.
Haar expertise en professionalisme garanderen je de beste resultaten.
Jouw natuurlijke uitstraling is haar sleutelwoord.

Onze gepassioneerde nagelstyliste met een schat aan ervaring en expertise. Voor haar zijn geen nageltechnieken geheimen meer. Of het nu gaat om BIAB, gel of acryl, ze weet precies hoe ze de mooiste nagelpareltjes kan creëren.

Jouw specialist in permanente ontharingen. Met gebruik van de beste diode laser op de markt, biedt Yasmin een effectieve en professionele oplossing voor al jouw ontharingsbehoeften. Met haar expertise en toewijding zorgt ze ervoor dat je kunt genieten van langdurige en zijdezachte resultaten.

ONZE VISIE

Bij ons schoonheidsintituit streven we ernaar om een verrijkende ervaring te bieden die verder gaat dan alleen uiterlijke transformaties. Onze visie is gebouwd op drie pijlers: vriendelijkheid, kennis en luisteren naar de behoeften van elke klant. Vanaf het moment dat je binnenstapt, wordt je begroet met een warme glimlach en een hartelijk welkom. Onze getrainde professionals combineren hun expertise met een diepgaand begrip van de nieuwste trends en technieken, zodat we je de best mogelijke service kunnen bieden. Maar wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om te luisteren. We begrijpen dat schoonheid persoonlijk is en dat elke klant unieke wensen heeft. Daarom nemen we de tijd om naar je te luisteren, je verlangens te begrijpen en samen te werken naar een resultaat dat perfect bij je past. Ons doel is niet alleen om schoonheid te creëren, maar om zelfvertrouwen te versterken en een blijvende impact te maken.

In onze salon verzorgen we je tot in de puntjes, van top tot teen. We gebruiken alleen kwaliteitsproducten die goed zijn voor je huid. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zijn voldoende opgeleid en getraind om je te behandelen met de nieuwste en beste technieken – van nieuwe gelkleuren tot de beste apparatuur.

We garanderen onze klanten altijd een prettige ervaring in ons instituut. We staan elke dag voor je klaar met een glimlach en een warm welkom. Ons professionele team maakt van je bezoek een echte belevenis.

Aan het begin van je afspraak bespreken we altijd je wensen en mogelijkheden op maat. Dit betekent dat je niet van tevoren een intakegesprek ‘First things First’ hoeft te boeken, maar dit is zeker mogelijk als je twijfelt. Kies voor de First things first bij Sanne voor alle vragen rond huidverbetering. Kies voor de first things first bij Loremie indien je vragen hebt over semi permanente make-up. Ook proberen we je vragen zo snel mogelijk per e-mail te beantwoorden.

In de loop der jaren hebben we ons allebei gespecialiseerd in bepaalde behandelingen, zodat we de nieuwste trends en technieken op de voet kunnen volgen en doorgeven aan onze klanten.

Klaar voor permanente schoonheid?

Maak gerust online een afspraak, we kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

L
A
S
T

M
I
N
U
T
E
S
make an appointment now!
Book Our Last Minutes Offers