Trust Me Beauty

powder
brows

Klaar voor permanente schoonheid?

onze behandelingen

Powder Brows

Prachtig opgemaakte wenkbrauwen zonder wenkbrauwpoeder.

Het kan met onze semi-permanente techniek, waarbij we met een machinenaald op heel subtiele wijze pigment onder de huid plaatsen. De wenkbrauw wordt volledig geschaduwd, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt gekleurd met wenkbrauwpoeder.

Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit, trust me!

Powderbrows, ook wel bekend als ombre brows, hebben verschillende voordelen:

1. Langdurige resultaten: Powderbrows blijven langer zitten dan traditionele wenkbrauwmake-up, vaak tot wel twee jaar.

2. Natuurlijke uitstraling: Ze creëren een zachte, poederachtige look die lijkt op de schaduw van natuurlijke wenkbrauwhaartjes.

3. Geschikt voor alle huidtypen: Ze zijn geschikt voor mensen met alle huidtypen, inclusief vette of droge huid maar de houdbaarheid zal wel langer zijn bij een droge huid.

4. Minder pijnlijk: In vergelijking met de verouderde techniek ‘microblading’ is het aanbrengen van powderbrows minder pijnlijk omdat het minder diep in de huid gaat en ziet er veel natuurlijker uit!

5. Aanpasbaar: De intensiteit van de kleur en de vorm kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de klant, rekening houdend met de natuurlijke haargroei!

Overall, het biedt een semi-permanente oplossing voor vollere, goed gevormde wenkbrauwen.

FAQ

vraag ons
alles

Om kleine aanpassingen te doen aan de vorm / kleur of dikte als de klant dat wenst. Verlengt ook de houdbaarheid. Dit neveneffect wordt 6-8 weken na de eerste behandeling toegepast.

Dag 1-3: +- 40% donkerder dan het eindresultaat
Dag 4-10: Er ontstaan velletjes, lichte jeuk, pigmentverlies
Dag 11-20: weinig kleur/vorm zichtbaar
Dag 21-30: Lichte kleur zichtbaar
Dag +30 : Kleur en vorm meer zichtbaar

De eerste uren na de behandeling
– het eerste uur elk kwartiertje (4x) zacht afvegen met een vochtig watje
– na 1 uur de eerste keer de meegekregen zalf gebruiken, zéér dun met een wattenstaafje.
De eerste 72u
– niet aanraken met de handen
De eerste 7 dagen
– géén watercontact, 2x/ dag de zalf zéér dun aanbrengen met een wattenstaafje
De eerste 10 dagen
– geen make-up, serums,… aan de wenkbrauwen 
De eerste 2 weken
– niet zonnen, geen zonnebank of zwemmen.
– geen gezichtsbehandelingen / peelings.
– niet epileren

De behandeling duurt gemiddeld 1,5 – 2 uur en wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. Dames met een zeer lage pijngrens kunnen de behandeling als pijnlijk ervaren.

De behandeling blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar. Hierna kan een bijwerking als opfrissing gedaan worden ( indien er nog voldoende kleur/vorm aanwezig is), hierna is geen extra touch up meer nodig na 6 weken.
De houdbaarheid kan worden verkort:
Als je een erg vette huid hebt, erg blond bent, een erg lichte kleur hebt aangebracht, ooit PMU hebt gehad of je wenkbrauwen hebt laten laseren.

Nee, kan niet worden toegepast op:
-18 jaar oud, zwangere dames of tijdens borstvoeding, vitiligo, keloide, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, mensen met hart- en vaatziekten en mensen die al heel lang bloedverdunners gebruiken. Bij gebruik van Roaccutane mag permanente make-up niet worden aangebracht tot het einde van de behandeling.
Dit alles, tenzij goedgekeurd met een doktersverklaring! 
Niet iedereen komt in aanmerking om SPMU te laten aanbrengen. Lees daarom onze PMU voorwaarden goed door voordat u een afspraak boekt via de link onderaan onze website.

Dit is mogelijk als de PMU extreem vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. Bij een bestaande PMU is het altijd beter om vooraf een foto zonder make-up in daglicht te sturen via mail, of kom op first things first gesprek bij Loremie, zo kan ze jou het juiste advies geven en de mogelijkheden bespreken.

De kleur wordt gekozen in overleg of afhankelijk van de natuurlijke kleur van de haren. Bij zeer lichte of grijze haartjes wordt achteraf nog steeds een kleuring van de haartjes aangeraden voor een optimaal resultaat. (min 2 weken na de plaatsing) Ook dit kan gebeuren bij Trust me.

Een gesprek is niet nodig, we bespreken uitvoerig de mogelijkheden, meten en tekenen uitgebreid de vorm uit zodat je een goed beeld krijgt van je nieuwe wenkbrauwvorm alvorens we van start gaan.
Twijfel je, dan kan je een ‘first things first’ intake gesprek boeken bij onze spmu artiest Loremie. 

Onze favoriet!

De meest natuurlijke vorm van powderbrows.
Ombre betekent dat de voorkant en een stukje van de bovenkant lichter wordt gemaakt dan de uiteinden, zoals natuurlijke wenkbrauwen meestal zijn.
Dit is vooral mogelijk voor klanten die van nature weinig haar aan de voorkant hebben of die een heel natuurlijk effect willen.

make an appointment now!
Book Our Last Minutes Offers